Tuotteet ja palvelut - Lehtikuva
ID37897273 Petri Jauhiainen / Lehtikuva ID37897273 Petri Jauhiainen / Lehtikuva

Tuotteet ja palvelut

Uutiskuvat

Lehtikuva on paikalla aina, kun jotakin suomalaisille tärkeää tapahtuu. Lehtikuvan uutiskuvatarjonnasta löydät päivänpolttavat tapahtumat, ajankohtaiset poliitikot, keskeiset urheilukilpailut ja uutisten keskiössä olevat henkilöt eri aloilta.

Päivittäinen uutiskuvatuotanto kattaa keskeisimmät kotimaiset ja kansainväliset uutisaiheet ympäri vuorokauden. Lisäksi kansainvälisten uutistoimistojen maailmanlaajuinen uutiskuvatarjonta on aina asiakkaidemme käytettävissä Lehtikuvan kuvakaupan kautta.

Lehtikuvan kuusi omaa kuvaajaa ja koko Suomen kattava freekuvaajaverkosto takaavat asiakkaillemme laadukkaan tuotannon maan joka kolkasta

Kuvituskuvat

Lehtikuva on Suomen suurin kuvatoimisto, joka on tallentanut uutisia ja kuvausaiheita jo vuodesta 1951. Panostamme kotimaiseen ja pohjoismaiseen kuvituskuvaan. Kuvaamme suomalaisia ilmiöitä, kulttuuria ja elämää. Muita painopisteitämme ovat lifestyle-aiheet sekä historiallinen kuvitusmateriaali.

Ulkomaisten kuvituskuvatoimistojen edustuksiamme ovat muun muassa Johner Millenium Images ja Westend61. Kotimaisiin päämiehiimme kuuluvat esimerkiksi kuvaajat Kaisa Sirén ja Ismo Pekkarinen.

Historialliset kuvat

Lehtikuvan kuva-arkisto on suomalaisten ja kansainvälisten historiallisten kuvien aarreaitta. Vanhoja kuvia on Lehtikuvan kuvakaupassa yli miljoona.

Lehtikuvan omat kuvaajat ovat tallentaneet päivän tapahtumia vuodesta 1951 lähtien. Arkistostamme löytyvät monet Suomen ikonisimmista henkilökuvista. Edustamamme kokoelmat täydentävät historiallisen kuvan tarjontamme kattamaan koko maailmanhistorian, aina keskiaikaisista piirroskuvista alkaen.

Jos haluat auttaa meitä tunnistamaan vanhoja kuvia, siihen on mahdollisuus Facebookissa.

Kuvauspalvelut

STT:n kokeneet ammattikuvaajat ovat apunasi, kun tarvitset julkaisusi tai organisaatiosi käyttöön räätälöityjä ja laadukkaita kuvia.

Kuvaajiltamme voit tilata henkilökuvauksia, yrityskuvauksia, uutiskuvauksia, tapahtumakuvauksia, tuotekuvia tai nopeaa kuvaa suoraan tapahtumapaikalta organisaatiosi välittömään käyttöön. Katso esimerkiksi, kuinka kuvasimme Nasdaqin tilaisuuden.

Toteutamme tilauskuvauksia niin kotimaassa kuin ulkomailla. Kotimaan kuvauksissa käytössämme on omien ammattilaistemme lisäksi valtakunnallinen kuvaajaverkosto ympäri Suomea. Ulkomaankuvaukset hoidamme kansainvälisten yhteistyökumppaneidemme kautta tai lähettämällä Lehtikuvan oman kuvaajan matkaasi.

”Myös YK:n edustajat halusivat välittää kiitoksensa erinomaisen ammattitaitoiselle kuvaajalle.”

Heli-Kirsti Airisniemi, Nasdaq Helsinki

Lehtikuvan kuvaaja kuvasi Nasdaqin isännöimän YK:n alaisen seminaarin Helsingissä vuonna 2015. Nasdaq sai kuvia käyttöönsä jo tapahtuman aikana ja julkaisi osan kuvista Facebookissa ja Twitterissä välittömästi. Tapahtuman jälkeen yhtiö sai kaikki kuvat omaan käyttöönsä jatkuvalla käyttöoikeudella.

Ladataan...

Lataus alkaa pian. Älä sulje tai päivitä selainikkunaa, koska muuten lataus voi keskeytyä.