Kuvien hinnat - Lehtikuva

Kuvien hinnat

Mikä on toistokäytön hinta?

Toistosta ei laskuteta kun kuva esiintyy useamman kerran yhden julkaisun sisällä. Esim. sama kuva voi olla yhdessä aikakauslehden numerossa vaikka kannessa, sisällysluettelossa ja keskiaukeaman kuvana. Myös sähköinen versio julkaisusta sisältyy hintaan.

Kuvia saa rajata tai syvätä. Kuvankäytöstä laskutetaan jos kuvaa käytetään eri julkaisuissa tai saman lehden eri numeroissa.

Lehtikuvan kuva tulee sanomalehteemme, mikä on hinta ja pitääkö siitä lähettää tarkistuskappale?

Useimmilla sanomalehdillä on kuvapalvelusopimus Lehtikuvan kanssa, kysy sopimushinnat Lehikuvan myynnistä.

Muille kuin sopimusasiakkaille toimituksellisen käytön hinta (netissä ja printissä) on 145 € (+alv).

Tekijänoikeuskappaleen lähettäminen on toivottavaa. Julkaisun voi lähettää lähettää Lehtikuvaan osoitteella: Lehtikuva / käyttöseuranta, PL 660, 00181 Helsinki, sähköisenä info@lehtikuva.fi.

Jos ostan kuvalle toimituksellisen julkaisuoikeuden printtiin ja nettiin hintaan 145 €, voinko käyttää kuvaa netissä vuoden missä tahansa toimituksellisessa käytössä?

Et voi. Kyseessä on kertajulkaisuoikeus, eli kuvaa saa käyttää netissä vain saman jutun yhteydessä. Muuhun nettikäyttöön sinun on ostettava lisäksi sähköinen julkaisuoikeus jokaista käyttökertaa varten.

Onko lehtemme asiakas- vai tiedotuslehti?

Tiedotuslehti on suunnattu rajatulle kohderyhmälle, esimerkiksi järjestön jäsenkunnalle, toimi- tai ammattialalle. Tiedotuslehden julkaisija on järjestö ja lehdellä ei ole irtonumeromyyntiä.

Aikakauslehti on suunnattu suurelle yleisölle ja ilmestyy säännöllisesti vähintään neljä kertaa kalenterivuodessa.

Sanomalehti ilmestyy säännöllisesti vähintään kerran viikossa.

Ladataan...

Lataus alkaa pian. Älä sulje tai päivitä selainikkunaa, koska muuten lataus voi keskeytyä.