Pakettien käyttäminen

Mikäli yrityksesi on tehnyt Lehtikuvan kanssa pakettisopimuksen, voit ladata kuvakaupasta kuvia ennakkoon maksetulla paketilla. Näet käytössäsi olevat paketit ja niissä jäljellä olevan saldon sekä alkuperäisen saldon (sopimuksen arvon) Omat tiedot -sivulla Paketit ja tilaukset -osiossa.

Omat tiedot

Näin käytät pakettia

Tee haku ja avaa kuva esikatselunäkymään klikkaamalla hakutuloksissa kuvaa tai Avaa esikatselu -painiketta.

Avaa esikatselu

Valitse käyttötapa -listalla pakettihinnalla ostettavissa olevan käyttötavan kohdalla on teksti PAKETTI. Hinnan jälkeen näkyy merkintä (vähenn. saldosta).

Valitse rivi ja lisää kuva ostoskoriin klikkaamalla Lisää ostoskoriin -painiketta.

Voit myös ostaa kuvia muuhun kuin paketissa määriteltyyn käyttötarkoitukseen. Tällöin voit ostovaiheessa valita, maksatko kuvan luottokortilla vai laskulla. Lue ohjeet

Lisää kuva ostoskoriin

Laskutusosoite

Lisenssinhaltijan osoite ja laskutusosoite tarvitaan tositteelle siitä huolimatta, että kyseessä on ennakkoon maksettu pakettilataus.

Mikäli Lisenssinhaltija- tai Laskutusosoite-kohdassa ei ole osoitetta valmiina, lisää osoite klikkaamalla Lisää. Laskutusosoite voi olla sama kuin yrityksen pää- tai käyntiosoite.

Jos osoite ei ole oikein, klikkaa Muuta. Valitse oikea laskutusosoite listalta, tai lisää tarvittaessa uusi.

Muuta osoitetta

Ostohistoria ja uudelleenlataus

Näet kaikki tilauksesi Omissa tiedoissa Tilaukset-osiossa. Klikkaamalla Avaa-linkkiä pääset lataamaan tilauksen uudestaan.

Ostetut kuvat ovat ladattavissa seuraavan vuorokauden päättymiseen asti.

Näyttökuvan lataus

Taiton suunnitteluun voit käyttää kuvahausta valitsemasi kuvan näyttökuvaa. Näyttökuvan lataaminen ei vähennä kuvapaketin saldoa. Klikkaa kuva suureksi ja tallenna kuva kuvan vieressä olevasta painikkeesta.

Boksit

Voit tehdä Boksit-osioon bokseja haluamillesi kokonaisuuksille, esimerkiksi lehdittäin.

Boksi toimii välivarastona: tallennetut kuvat säilyvät boksissa seuraavaan käyttökertaan. Kuvan saa siirrettyä kuvahausta boksiin kuvan alla olevasta painikkeesta. Voit myös lähettää boksin kollegalle vasemmassa laidassa olevien toimintojen avulla. Boksista kuvan saa siirrettyä suoraan ostoskoriin.

Kuvan lisääminen boksiin

Boksista siirtäminen ostoskoriin

Kuvan lataaminen ja käyttötietojen merkitseminen

Kuvat ladataan ostoskorin kautta. Ostoskorissa voit kirjoittaa Lisätietoa tilauksesta -kenttään sisäiseen käyttöönne tarkoitetut käyttöseurantatiedot, esimerkiksi mihin lehteen olet lataamassa kuvaa.

Lisätietoa tilauksesta

Loading...

Your download will start shortly, please do not navigate away from this page until the download prompt has appeared. Doing so may cause your download to be interrupted.