Boksit

 

 

Boksit

Mikä on boksi?

Boksiin voit laittaa talteen kuvakaupan parhaat kuvat myöhempää tarvetta varten!

Klikkaa kuva boksiin, ja se jää talteen tulevaa käyttöä varten. Kirjauduttuasi voit luoda useita bokseja ja nimetä ne haluamiksesi. Voit myös lähettää boksin kaverille katsottaviksi ja muokattavaksi.

Kuvan lisäys boksiin

Voit lisätä kuvia omaan boksiisi hakutuloksesta, galleriasta ja kuvan esikatselusta.

Boksi hakutuloksesta ja galleriasta

Luo uusi boksi ja lisää siihen kuva viemällä hiiri kuvan päälle ja klikkaa Luo boksi. Anna boksille nimi tai käytä oletusnimeä. Boksivalikon ollessa auki voit lisätä kuvia hakutuloksista boksiin myös raahaamalla.

Boksi kuvan esikatselusta

Luo uusi boksi tai lisää kuva olemassaolevaan boksiin klikkaamalla kuvan tietojen alla olevaa kuvaketta Luo boksi/Lisää kohteeseen [boksin nimi].

Boksien tarkastelu

Pääset bokseihin sivun yläosan kansiokuvakkeesta sekä päävalikosta, joka aukeaa klikkaamalla sivuston oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta, jossa on kolme vaakasuoraa viivaa. Klikkaa päävalikossa Boksit-linkkiä, niin saat näkyviin jo luomasi boksit. Valittu boksi on ylimmäisenä, ja muut luomasi boksit Tallennetut boksit -otsikon alla.

Boksin nimikentän oikeassa laidassa on valikkosymboli, kolme vaakasuoraa viivaa. Jokaisessa boksissa oleva valikko sisältää seuraavat vaihtoehdot:

Näytä asetukset
Näytä kuvat
Huomautukset
Nimeä uudelleen
Tallenna nimellä
Poista
Jaa boksi

Boksin hallinnointi (Lightbox manager)

Valitse boksin valikosta Näytä asetukset.

Boksin hallinnointinäkymässä voit valita yhden tai useampia kuvia klikkaamalla valkoista laatikkoa kuvan vasemmassa alalaidassa. Saat näkyviin seuraavat vaihtoehdot:

Kopioi boksiin
Siirrä boksiin
Lisää ostoskoriin
Poista valitut
Lataa valitut

Valitsemalla kopiointi- tai siirtovaihtoehdon saat näkyviin listan valittavissa olevista bokseista. Voit myös nimetä boksin uudelleen, poistaa tai kopioida sen rataskuvakkeesta boksivalikon ylälaidassa.

Boksit eivät vanhene. Huomaathan kuitenkin, että sellaiset kuvat, joihin Lehtikuvalla ei enää ole myyntioikeutta, poistuvat bokseista.

Ladataan...

Lataus alkaa pian. Älä sulje tai päivitä selainikkunaa, koska muuten lataus voi keskeytyä.